L'Escala
5/5/2024

16:44

Remuntada increïble de l'AE Prat al camp de L'Escala (3-5)

Diuen que el futbol és meravellós i un esport on pot passar qualsevol cosa però fins que no ho vius a les teves pròpies carns no t'ho acabes de creure. El que va passar ahir a L'Escala quedarà a la història de l'AE Prat com una de les majors remuntades del club. No només perquè es va passar del 3 a 1 al 3 a 5 sinó perquè al minut 88 els potablava perdien per 3 a 2. Tres gols en 9 minuts de 88 al 97 van capgirar el marcador i van fer que l'AE Prat guanyés el partit i arribi a l'última jornada de lliga depenent d'ell mateix per assolir el Play Offs d'ascens. I això que a la primera part el partit no pintava gens bé. L'Escala va sortir fort i va tenir dues ocasions en els peus d'Ibuki i un cop de cap de Pimentel. Poc després va arribar el primer penal del partit en una acció molt dubtosa de Pablo que sembla tocar la pilota abans que el davanter. El veterà Xumetra va fer l'1 a 0 que avançava als d'Aday Benítez. A la sortida d'un còrner, Sarsanedas de cap va fer l'1 a 1 avançant-se al porter i allà es van viure els millors minuts pratencs. Una clara ocasió d'Ashot, un gol anul·lat a Sarsanedas per fora de joc a l'inici de la jugada i un xut del mateix Sarsanedas que va fregar l'escaire haurien pogut capgirar el marcador. Quan tot feia preveure que s'arribaria al descans amb1 a 1, unes mns inoluntàries de Peñalba les va asenyalar de nou l'àrbitre com a penal i Pimentel va posar el 2 a 1.

Només començar la segona part Josu amb un golàs a l'escaire va posar el 3 a 1 que posava el partit molt complicat pels de Miguel Motoso. Tot i així, els potablava no van deixar de creure i Ashot va retallar distàncies amb el 3 a 2 a manca de mitja hora. 'Coro' va provocar un penal que Izan va xutar al travesser. Queden poc més de 20 minuts i semblava que la remuntada es quedaria aquí però en un acte de fe, l'AE Prat va insistir fins que va trobar el premi a dos minuts del 90 amb un gran gol de Yusef a l'escaire. A partir d'aquí, la bogeria. Combinació al primer toc al mig del camp, passada de tacó d'Izan cap a Ashot i la passada d'aquest, la va rematar amb tot, Isaac Padilla per fer 3 a 4 que feia embogir, jugadors, cos tècnic i els prop de 50 aficionats potablava que es van desplaçar a L'Escala. Per acabar-ho d'arrodonir i amb els locals bolcats a l'atac una contra en jugada indivdual d'Izan va acabar amb una pilota solta a l'àrea que va rematar a plaer Ashot per fer 3 a 5 definitiu al minut 97. Victòria de prestigi, de fe i sobretot de creure en un model i una forma de joc que va quedar recompensada aquest diumenge a L'Escala. Ara l'AE Prat depèn d'ell mateix per assolir aquesta cinquena posició que dona dret al Play Offs en l'últim partit de la temporada a casa (dissabte 18h), contra un Vilafranca que arribarà al Sagnier estan ja descendit.

No items found.
zona mixta
Nuestro entrenador:
Miguel Motoso: "Molts contents per la victòria i com s'ha produit. Crec que l'esforç de l'equip, que no ha deixat de creure mai ha tingut recompensa"
Entrenador rival:
Fitxa tècnica

AE Prat

Pablo Romero, Valentín, Peñalba, Dani Molina, Fernández (Izan Maldonado 63'), Guillem Corominas 'Coro', Miki Puerto (Yusef 79'), Javi Garcia (Álvaro Cordero 82'), Sarsanedas, Ashot i Ivan Torres (Padilla 79')

FC L'Escala

AE Prat

Isaac Vila, Nil Congost, Grifell, Amoedo (Calvete 69'), Rami (Fortuny 83'), Pimentel, Josu, Izan González, Xumetra (Iker Garcia 83'), Xavi Aparicio i Ibuki (Maha 69')

Gols

1-0 minut 19 Xumetra; 1-1 minut 35 Sarsanedas; 2-1 minut 44 Eric Pimentel; 3-1 minut 48 Josu; 3-2 minut 58 Ashot; 3-3 minut 88 Yusef; 3-4 minut 91 Padilla; 3-5 minut 95 Ashot.