El Prat del Llobregat
2/5/2024

13:35

Derrota dolorosa i injusta de l'AE Prat davant el Girona B (1-3)

Derrota dolorosa de l'AE Prat davant el Girona B en un duel marcat per la manca d'efectivitat dels potablava a la primera part. Després d'uns minuts de posicionament al camp, el partit es va posar de cara amb un penal a favor dels de Miguel Motoso que va transformar Ashot, amb l'1 a 0 al marcador. A partir d'aquí el domini va ser aclaparador. Izan va trobar espais per banda dreta i es va quedar tres vegades sol davant Juanvi. En la primera i la segona, el porter del Girona B va treure dues mans espectaculars i a la tercera, el travesser va evitar que Izan pogués celebrar el gol i dexar el partit encarrilat. Com sol passar en el món del futbol, quan acabes perdonant ho pagues i a la primera ocasió que els gironins va arribar amb perill, van provocar un servei de cantonada i en el sevei d'aquest, Biel Farrés va rematar de cap al fons de la porteria de Pablo. Amb aquesta gerra d'aigua freda i amb 1 a 1 al marcador es va arribar al descans, amb la sensació de resultat injust i totalment incomprensible pel que s'havia vist al terreny de joc.

Només començar la segona part, el Girona B va tornar a colpejar amb un gol de Dawda de cap que va fer mal als pratencs. De tota manera, els de Motoso van reaccionar i Peñalba a la sortida d'un còrner va tenir l'empat molt aprop. Els potablava van seguir buscant el gol que els tornés a ficar el partit i Izan va tornar a tenir un xut que va rbutjar Juanvi i la pilota li va caure a Álvaro Cordero que no va poder aprofitar-la amb el cap. Amb el pas dels minuts, el Prat va abaixar una mica els braços i ja a la recta final el Girona B va sentenciar amb un passada a l'espai d'Almena i gol de Jastin, superant a Pablo en la seva sortida. Amb l'1 a 3 a manca de cinc minuts es va acabar el partit. El Prat ha perdut la cinquena posició, ara a mans del Tona, i se la jugarà aquest diumenge (12:30h) al camp de l'Escala amb qui està empatat a punts. Tot el que no sigui una victòria deixarà als potablava sense opcions de jugar el Play Offs d'ascens a 2a RFEF.

No items found.
zona mixta
Nuestro entrenador:
Miguel Motoso: "El partit és perquè a la primera part anem 3-0, 4-0. No hem tingut encert i això ha marcat el partit perquè ells han marcat en l'única aproximació que hem tingut i el guió s'ha repetit a la segona part"
Entrenador rival:
Fitxa tècnica

AE Prat

Pablo Romero, Héctor Rodríguez, Peñalba, Dani Molina, Guillem Corominas 'Coro' (Javi Garcia 73'), Álvaro Cordero (Miki Puerto 61'), Izan Maldonado, Sarsanedas (Pino 61'), Ashot (Padilla 76'), Julen Álvarez, Ivan Torres (Valentín Merchán 46')

AE Prat

Girona

Juanvi, Marc Alegre, Antal, Iker Almena (Wadi 89'), Míchel (Jastin 61'), Ba (Enric Garcia 83'), Dawda (Carles Garrido 61'), Oriol Comas, Ot Serrano, Biel Farrés, Javier Sarasa (Marc Aznar 83')

Gols

1-0 minut 16 Ashot (penal); 1-1 minut 42 Biel Farrés; 1-2 minut 48 Dawda; 1-3 minut 86 Jastin.