Tona
29/4/2024

10:54

El Prat treu un punt agredolç del camp del Tona (0-0)

Empat agredolç de l'AE Prat al camp del Tona (0-0). Tot i que era un partit complicat davant un rival directe en la lluita per la cinquena posició, el cert és que va ser el conjunt potablava qui va tenir les millors ocasions per emportar-se el partit. De tota manera, va ser el conjunt local qui va començar avisant amb una rematada de cap de Dan Coll a la sortida d'un còrner que va treure amb una parada espectacular Pablo Romero. Poc a poc però, els de Miguel Motoso van entrar al partit i va ser Sarsanedas qui va tenir la primera ocasió clara amb un xut que va rebutjar Aroca. El partit es va equilibrar però just abans del descans de nou el Prat va tenir una clara ocasió per marcar. Aquest cop va ser Izan Maldonado qui va guanyar l'esquena de la defensa i amb un fort xut des de dins de l'àrea va intentar sorprendre a Aroca al pal curt però un cop més el porter del Tona va respondre amb una bona aturada.

La segona part va ser molt competida. Tot i l'inici del Tona que va intensificar el seu domini amb centrades a l'àrea i algún còrner que es va passejar per la porteria de Pablo, el Prat va agafar les regnes del partit quan no havíem arribat al quart d'hora de la segona part. I d'aquí fins el final va ser el conjunt potablava qui va controlar i el que va tenir les millors ocasions per marcar. La més clara un xut d'Izan després de jugada personal que es va estavellar al travesser de la porteria del Tona. Poc després el mateix Izan un pèl més escorat que abans, va tornar a provar-ho amb un xut sec però denou Aroca va rebutjar el perill. A manca de 15 minuts pel final, Ashot que havia entrat des de la banqueta, va aprofitar una bona passada d'Ivan Torres per marxar del defensa amb una autopassada i quedar-se sol davant Aroca. El seu xut amb tot, va sortir fregant el travesser de la porteria contrària. Després d'aquest empat (0-0), el Prat manté el cinquè lloc amb 44 punts, els mateixos que l'Escala a qui s'hauran d'enfronar aquest diumenge. Abans però, aquest dimecres hi haurà nova jornada de lliga, en aquest cas al Sagnier i amb el Prat rebent al Girona B, un rival que lluita per assegurar la permanència a la categoria.

No items found.
zona mixta
Nuestro entrenador:
Miguel Motoso "Content per les ocasions creades però descontent per no haver marcat. És un punt agredolç ja que tot i que ha estat un molt bon partit i equilibrat, les millors ocasions han sigut nostres"