Dos gols a la segona meitat donen la victòria a l'AE Prat femení davant L'Hospitalet (2-1)

El conjunt visitant s'havia avançat a la primera part però dos gols d'Aida i Míriam, aquest últim a cinc minuts pel final, van donar els tres punts a les jugadores potablava.

Patint i segurament sese fer el millor partit de la temporada però, l'AE Prat Femení va fer ahir un pas quasi definitiu per assegurar la quarta posició de la Primera Catalana. Les noies de Laura Jiménez es posaven al dia amb el partit pendent davant el CE L'Hospitalet. Un mal inici va costar un gol de les visitants que es van trobar molt còmodes durant tota la primera meitat. Tot i intentar-ho les pratenques no estaven fines i a més, sempre que arribaven a tres quarts de camp es trobaven amb la contundència defensiva del rival. A la segona part tot va canviar. I en part gràcies a l'estratègia. Un còrner molt ben executat el va rematar la central Aida per fer l'empat. Un gol que va donar ales a les potablava i que va deixar tocat el CE L'Hospitalet. Amb tot, les de Laura Jiménez van tirar més de cor i orgull que de bon joc però aquesta empenta va tenir recompensa a cinc minuts pel final, quan la veterana Míriam marcava el 2 a 1. Des de la seva arribada a l'equip ha tingut una gran aportació ofensiva amb gols importants i ahir no va ser una excepció donant tres punts vitals a un AE Prat femení que a manca d'una jornada pel final de la lliga pràcticament s'assegura la quarta posició a la Primera Catalana.

Amb 54 punts, les potablava podrien arribar als 57 del Calafell, que és tercer, tot i que no podrien superar a les tarragonines ja que tenen el gol-average en contra. En canvi per la quarta posició, només Cambrils i Pardinyes poden optar al lloc que tenen ara mateix les pratenques però amb el Cambrils el goal-average és favorable. Així doncs, només una derrota en la darrera jornada contra el Fontsanta Fatjó i una victòria del Pardinyes faria que les de Laura Jiménez no acabessin en quarta posició la lliga. Una combinació complicada, tenint en compte que l'AE Prat femení jugarà a casa (diumenge 12:30h) contra un rival que no s'hi juga res i que es troba a la zona mitja de la taula. Un cop es tanqui la competició serà moment de fer balanç a una temporada que no va començar del tot bé però que ha acabat mostrant la línia a seguir de cara a la pròxima.