L'AE Prat femení cau de forma estrepistosa contra La Granada (0-4)

El dia de la presentació no va ser del tot complet amb la contundent derrota soferta a casa

Dura derrota de l'AE Prat femení, la segona consecutiva a la lliga de Primera Catalana, després de perdre 0-4 a casa contra La Granada. Un partit que havia de ser una festa i que arribava després de la presentació oficial del primer equip i que va acabar sent tot el contrari. Una mala sortida de les potablava va acabar amb un gol matiner de les visitants i lluny de reaccionar, abans del descans van encaixar el segon. A la represa, guió pràcticament calcat amb el 0 a 3 només sortir de vestidors. Amb el Prat femení bolcat sobre la porteria contrària va arribar el quart i definitiu de les penedesenques. Segona derrota seguida i segon rebent quatre gols en contra, cosa que ha encès les llums d'alarma a tota la secció femenina.

Les potablava han perdut pistonada respecte la zona alta de la classificació i pràcticament s'han quedat sense marge d'error després de quatre jornades si realment volen lluitar per l'ascens de categoria. Aquest diumenge primera oportunitat per començar a reaccionar, visitant el Calafell, un rival que es troba a la zona mitja-alta de la classificació. La cita serà diumenge (19:45h).