Derrota dura i cruel de l'AE Prat a l'afegit contra el San Cristóbal (1-2)

Els de Miguel Motoso guanyaven (1-0) al minut 89 i van acabar perdent amb dos gols del rival al temps afegit

Derrota cruel i dura de l'AE Prat, la segona consecutiva al Municipal Sagnier. I curiosament, les dues han estat pel mateix resultat (1-2) contra Fundació Esportiva Grama i ahir contra el San Cristobal. Especialment dolorosa va ser aquesta última ja que al minut 89 els de Miguel Motoso estaven per davant al marcador. Dos gols dels egarencs al temps afegit van donar la volta al marcador i van deixar tocats als jugadors potablava. La primera part de l'enfrontament va ser molt equilibrada. Millor sortida del San Cristobal, un tram de 20 minuts de més igualtat i uns deu últims on el Prat va tenir les dues ocasions més clares per a poder avançar-se al marcador. Primer una centrada de Coro des de l'esquerra que no va trobar rematador i després una doble oportunitat de Julen, que va veure com el primer xut el tocava un defensa i el segon sortia desviat per sobre de la porteria rival.

A la segona, el conjunt pratenc va sortir molt millor. Javi Garcia va fer lluir a Carles Segura en una falta desde la frontal que ja entrava. I després el mateix Javi va veure com un defensa evitava el gol al treure un xut seu que anava camí de la porteria. Tanta insistència va tenir el seu fruit en una centrada des de l'esquerra de Miguel Fernández que va rematar amb el peu Ivan Torres entrant amb tot des del darrera. Quedaven 20 minuts i semblava que el Prat encarrilava el partit i més després de veure com Coro tenia de nou una clara oportunitat poc després del gol. A l'últim minut una pèrdua al mig del camp va propiciar un ràpid contraatac del San Cristóbal que va acabar amb gol de Marc Río després que el seu xut piqués al pal i entrés a la porteria de Pablo. Amb el partit trencat i els dos equips buscant la victòria una pilota penjada dels visitants no va encertar la defensa potablava a rebutjar-la i Jordi Ranera va afusellar a Pablo fent embogir el San Cristóbal. Els tres punts volaven del Sagnier i feien sumar a l'AE Prat la tercera jornada sense guanyar. Uns resultats que el deixen a sis punts del líder, Manresa i que l'han fet baixar al quart lloc de la classificació. La propera cita dels de Motoso, serà dissabte (16:30h) al camp del Sabadell B un rival que ara mateix es troba en posicions de descens.