El Prat B es refà i supera de forma clara a l'Almeda

Els de Pau Casassa guanyen amb gols de Grela i Cristo i s'enfilen fins el quart lloc de la classificació de la Segona Catalana

El Prat B es va refer de la derrota en el derbi davant la Terlenka amb una victòria còmode contra l'Almeda (2-0). Els potablava van sortir forts i van deixar el partit encarrilat a la primera meitat amb un gol d'Óscar Grela que va ser la referència de l'equip en atac i que només va embrutar el seu gran partit a la recta final amb una vermella directe per agredir a un rival després de rebre una falta. Amb l'1 a 0 i la tranquil·litat de la feina ben feta, els de Pau Casassa van afrontar la segona part amb calma i paciència. L'Almeda havia d'arriscar i segur que deixaria espais. I en una d'aquestes accions, Cristo va completar una jugada col·lectiva enviant la pilota al fons de la porteria. Amb el 2 a 0 els potablava potser es van relaxar un pèl i tot i que el rival no va marcar si que va tenir dues ocasions clares que en cas de convertir-les haurien complicat les coses als pratencs. Tot i així van poder mantenir la porteria a zero, sempre important, i sumar la tercera victòria de la temporada.

Amb aquests tres punts, el Prat B en suma 9, 3 menys que el líder, el Sector Montserratina que aquesta jornada va encaixar la primera derrota de la temporada. Els potablava son quarts del grup 3 de la Segona Catalana i agafen confiança per afrontar un nou desplaçament, que en aquest cas serà dissabte (19h) al camp de la Fundació Acadèmica L'Hospitalet. Un rival que ve de guanyar el seu primer partit però que es troba a la zona baixa de la classificació.