Un punt amb gust de victòria

El Primer Equip Femení empata a casa de l'Unió Cambrils

El passat dissabte 14 d'octubre el primer equip femení va visitar el Municipal Cambrils, per enfrontar-se contra el seu equip local, la Unió Cambrils.

La temporada passada el Cambrils jugava en categoria Preferent, descendint a Primera Catalana a últim equip de la categoria.

Començaven els primers 45 minuts del partit, amb un Cambrils molt fort ofensivament i amb les nostres encara entrant a la situació del partit. Aquest desordre inicial va provocar un gol en contra prematurament. El rival s'avançava en el marcador en el minut 4 de partit.

Després de l'1-0 les nostres comencen a sentir-se més còmodes amb la pilota, i comença una possessió molt igualitària per part de tots dos equips. Les potablaves feien una pressió molt intensa i alta quan no tenien el control de la pilota, tant és així que aconsegueix tenir algunes ocasions de gol creant ràpids contraatacs, però sense poder sentenciar cap.

A punt d'acabar la primera part del partit, Emma aconsegueix, marcar el gol de l'empat i acabar la primera part del partit 1-1.

Els darrers 45 minuts pel partit començaven amb un clar domini del nostre Primer Equip Femení, intentant desempatar el resultat. Arribant a tenir algunes ocasions, una de les més clares, al minut 67, en una jugada de córner assajada que Luci no aconsegueix rematar còmodament i la pilota marxa per sobre del travesser.

L'àrbitre del partit xiulava el final, amb el marcador empatat 1-1.

Un partit on les blanc-i-blaves van dominar el joc i van ser superiors a les rivals, però sense aconseguir desempatar el resultat. Amb aquest punt es posicionen novenes en la classificació, amb un total de 7 punts.