L’AE Prat visita La Granada amb l’objectiu de no despenjar-se de la part alta de la classificació

El conjunt de Laura Jiménez jugarà diumenge (12:15h) al Municipal Josep Ferré Farriol després de la seva setmana de descans i sumar una setmana més invicte per mantenir-se entre les primeres cinc posicions de la taula.

Un cop ha finalitzat l’última jornada de descans obligatori del calendari, l’AE Prat encara el tram final de la temporada amb l’objectiu d’afiançar-se entre els primers classificats de la taula. En aquesta ocasió, les potablaves viatjaran fins a l’Alt Penedès per enfrontar-se al CF La Granada, que ara mateix són vuitenes amb 28 punts, a només dos punts del Prat. El gran perill de les granadenques és Abril Rodríguez, que amb 25 dianes és la segona classificada en la taula golejadora. Com a dada optimista, hem de tenir present que en l’enfrontament de la primera volta al Julio Méndez va acabar del bàndol potablava amb el resultat de 3-0. “Sabem a quin rival ens enfrontarem diumenge i del potencial que té com a local, que és on treu millors resultats. Hem de ser intenses per combatre a un bon rival com a local”, diu Valentina Fernández en la prèvia del partit. La davantera argentina considera que la setmana de descans no les afectarà: “Ja vam tenir l’aturada nadalenca i en aquest inici d’any no hem passat factura les diferents aturades que hem tingut. L’equip ha descansta bé i ens hem preparat a consciència”. Tot i el 3-0 de la primera volta, Valentina no es vol refiar. “No ens portem pels resultats de la primera volta. La lliga canvia molt i cada equip et planteja un partit diferent cada cap de setmana. Hem de tenir clar el nostre pla i executar-lo a la perfecció”. La davantera potablava dóna importància a aconseguir la victòria aquest cap de setmana pels enfrontaments directes que hi ha, tot i que no es vol centrar en aquests duels.. “Depenem de nosaltres mateixes i cada victòria és clau.” A titol personal, Valentina Fernández es sent molt còmoda amb el seu paper en aquestes darreres jornades: “Estic contenta de poder tenir minuts i aprofitar-los. Em sento molt còmoda amb l’equip i les companyes m’ajuden a que guanyi confiança”, diu Fernández.

Aquest duel està programat per diumenge a un quart d’una del migdia i, tenint en compte que Cambrils (3r) i Calafell (4t) s’enfronten aquest cap de setmana, una victòria potablava els assegura escalar una posició en la taula classificatoria.