L'AE Prat s'imposa al Sant Cugat "B" (1-2) i escala fins a la tercera posició

El conjunt de Laura Jiménez guanya al filial santcugatenc en una nit glaçada al Jaume Tubau i fa un salt de tres posicions en la classificació. Dos gols de Luci en l'últim quart d'hora de partit van servir a les potablaves per sumar la sisena jornada consecutiva sense perdre.

L'AE Prat continua de dolç i ja van sis jornades seguides que no coneix la derrota. Després de l'empat contra Pardinyes, les potablaves visitaven el ZEM Jaume Tubau per enfrontarse al filial del Sant Cugat FC i amb la voluntat de sumar de 3 de nou. La victòria d'aquesta jornada es va fer esperar, ja que la primera meitat va ser dura de païr per l'espectador entre el fred que feia a Sant Cugat del Vallès i les poques ocasions que es van veure en els primers 45 minuts de joc. Una bona defensa local va fer impossible que les potablaves generessin perill i per part de les de Marc Gabriel tampoc va haver molt perill que posés a prova a Kone. Va ser a la segona part on va succeïr tot i on va ser clau l'entrada des de la banqueta de Luci Agüero. La davantera va generar les primeres ocasions per les visitants i després de molt insistir va trobar el premi del gol al minut 75. Un penal comès sobre Sara el va transformar l'argentina per fer el 0-1 en el marcador. No van passar ni deu minuts per veure un altre gol de Luci, en aquest cas després de robar una esfèrica dins l'àrea i batre per baix a Iruñe. Amb el 0-2, semblava que el partit ja estava sentenciat, però en els últims minuts l'AE Prat va passar de tancar el matx a acabar patint per endur-se els tres punts. Un nou penal xiulat al minut 87 a favor de les potablaves el va fallar Emma i, acte seguit, va ser el Sant Cugat "B" el que va tenir una oportunitat des dels 11 metres després del penal comès per Ester sobre Carla Romero i que Marta Bablia no perdonaria. En el temps afegit, les pratenques van saber patir i es van acabar enduent 3 punts molt madurats.

Abans de la nova aturada obligada pel calendari (la setmana que ve l'AE Prat no juga perquè el rival hauria de ser el Women's School, equip retirat) les de Laura Jiménez es col·loquen en la tercera posició amb 30 punts, empatades amb Cambrils i Andorra. El proper compromís de lliga serà el 10 de març a l'Alt Penedès per enfrontar-se al CF La Granada, equip a qui les potablaves ja van guanyar 3-0 al Julio Méndez.