L’AE Prat guanya amb solvència a l’Andorra i ja mira les posicions capdavanteres de la classificació

El conjunt de Laura Jiménez es va estrenar com a local aquest any guanyant per 4-2 a l’Andorra en un partit molt treballat per les potablaves i que va tenir un record cap a les Marta Vilar i Katty Balcázar, lesionades de gravetat, abans de l’inici del matx.

El primer equip femení de l'AE Prat ha començat de dolç el 2024 amb la victòria d'aquest cap de setmana davant un rival directe com és l'Andorra. El conjunt potablava va plantejar un partit molt seriós i complet davant del tercer classificat, però van haver de suar de valent per tancar el triomf. Abans de l'inici del partit, les jugadores del Prat van voler enviar un missatge de suport a Marta Vilar i Katty Balcázar, que ara mateix estan recuperant-se d'una lesió de llarga durada (en el cas de Katty, ja va ser operada el passat divendres del menisc).

Les ocasions en la primera part eren principalment pel quadre local, que van trobar el premi del gol en el minut 20 quan en una contra Ari va marcar l'1-0 amb un xut des de fora l'àrea. La intensitat pratenca no va defallir i van seguir assetjant la porteria andorrana. Haguessin pogut fer el 2-0 a la mitja hora de joc si el xut de Valentina no s'hagués estavellat en el pal. I com diu el tòpic, quan perdones molt, ho pagues. En l'única arribada visitant de la primera part, Lacour va empatar el partit al minut 41 amb una rosca impossible per Nora. Amb l'1-1 es va arribar al descans.

La segona part va ser el moment on el partit va entrar en el seu clímax més boig. Ja va començar amb el 2-1 de Gabi només arrencar, amb una vaselina sobre Florencia González. Després d'uns minuts d'aparent tranquil·litat, on El Prat semblava que controlava la situació van arribar tres gols en sis minuts. La mateixa Gabi va fer el 3-1 aprofitant un rebot que li va permetre marcar el seu doblet a porta buida al minut 70. Dos minuts més tard, l'Andorra es ficaria de nou en el partit amb el gol de Da Silva en un mà a mà amb Nora. Per acabar, al 74, Valentina es redimiria de l'acció fallada al primer temps marcant el 4-2 rematant una falta al segon pal. Aquest resultat feia justicia al que s'estava veient al camp, ja que eren les de Laura Jiménez les que més arribaven, però l'eficiència de l'Andorra en les seves arribades feien que per part de les locals haguessin de mantenir l'atenció en tot moment perquè en qualsevol arribada les visitants podien fer mal. Finalment, la victòria es va quedar al Julio Méndez i permet a l'AE Prat posar la seva diana en la tercera plaça, que ara mateix la té a només un punt de diferència i que ocupen Andorra i Fontsanta-Fatjó "B", rival de la propera setmana de les potablaves en el que serà el duel que posarà fi a la primera volta.