L'AE Prat Femení empata (1-1) contra el Ribes en el debut de Miriam com a potablava

Després d'una primera part ensopida els dos equips van veure porteria a la segona part sense poder aconseguir la victòria.

El gran partit de la Primera Catalana femenina entre l'AE Prat i el Ribes que es va jugar al Julio Méndez el passat diumenge va demostrar la qualitat dels dos equips. El partit va significar també el debut de Miriam amb la samarreta potablava. La pratenca, torna a l'equip on es va formar i en el qual va jugar fins a juvenil el 2005 i no va poder tenir millor debut ja que vaser l'autora del gol de l'empat. En total en la seva llarga carrera, Míriam ja ha fet 259 gols amb tots els equips en els quals ha jugat. La primera part va ser de domini visitant i la gran actuació de Laura a la porteria potablava va impedir que les del Garraf s'avancessin al marcador. Ofensivament a les noies de Laura Jiménez els hi va costar en aquests primers 45 minuts però tot i així alguna opció també van tenir. A la segona, el partit es va equilibrar i el Prat va saber trobar la tecla per arribar amb més determinació a la porteria contrària. Amb tot, va ser el Ribes qui es va avançar al marcador. Amb el resultat en contra el guió de les potablava no va canviar i van trobar el premi final amb el gol de Míriam a les acaballes del partit.

Amb aquest resultat, el Prat femení manté la quarta plaça tot i que veu com se li escapa una mica més el tercer classificat, el Calafell. Aquest dimecres torna a haver-hi competició. Les pratenques visitaran el camp de l'ENFAF Construccions Modernes Andorra, un equip que es troba a mitja taula però que no passa per un bon moment, ja que només ha guanyat un dels darrers 7 partits disputats. El llarg viatge i l'horari del partit (13h) serà un hándicap per a les de Laura Jiménez que estan obligades a guanyar si no volen veure perillar la quarta posició a la Primera Catalana femenina.

Article de:
Joan Blanch
Data publicació:
30/4/2024
Notícies relacionades

L'AE Prat busca començar amb bon peu al Nou Sardenya

La manca d'encert deixa sense victòria al Prat B davant el Castelldefels B (1-1)