L'AE Prat estrena el 2024 amb una victòria a la Feixa Llarga

El gol de Luci Agüero a l'inici de la segona part permet a les potablaves endur-se els tres punts en el seu duel contra el CE Hospitalet, on l'única nota negativa va ser la lesió de genoll de Marta Vilar en el primer quart d'hora de joc.

El 2024 es presentava per l'AE Prat amb un duel de màxima exigència pel conjunt dirigit per Laura Jiménez amb la visita a la Feixa Llarga d'Hospitalet de Llobregat. per enfrontar-se al CE Hospitalet. La diferència de sis punts punts entre les potablaves i el conjunt de la franja feia que els tres punts havien d'anar sí o sí pel quadre pratenc si volia deixar en l'estocada el seu rival. Ho va haver de suar de valent, sobretot a la primera part. En el minut 12, revés important pel Prat amb la lesió de Marta Vilar, que després d'una entrada rival es va fer mal al genoll i va haver d'abandonar el terreny de joc. A hores d'ara, es desconeix l'abast de la lesió. A partir d'aquest moment, les locals van ser superiors i van gaudir de les millors ocasions, però la bona defensa potablava va evitar el gol hospitalenc. Al minut 34, Nita va evitar el gol traient l'esfèrica sota la linia i en l'última jugada de la primera part Nora va fer una aturada de molt mèrit a Alba Gómez en un mà a mà entre ambdues.

A la represa, i després de posar ordre en els desajustos de la primera part, les visitants van fer una passada endavant van tenir més arribades a l'àrea local. Van trobar el premi del gol al minut 52, quan Luci va robar una pilota a l'eix de la defensa i sola davant de Laia Carrió no va perdonar el 0-1. Les ocasions potablaves no van cesar i alminut 62 van tenir doble ocasió per fer el 0-2, però la pròpia Luci primer i després Emma no van encertar de cara a porteria. Els instants finals van ser d'alta intensitat, però El Prat va saber aguantar el marcador i es va endur a casa tres punts que li permeten escalar fins a la cinquena posició amb 20 punts. La propera setmana, primer partit a casa d'aquest 2024 contra L'ENFAF Andorra, situat en la tercera posició amb 24 punts.