La manca d'encert deixa sense victòria al Prat B davant el Castelldefels B (1-1)

Un gol dels visitants només començar va complicar el partit als potablava que van poder empatar a la segona part.

Els errors es repeteixen . En la majoria dels partits de pretemporada del Prat B ha començat perdent. I ahir, davant el Castelldefels B vaser el mateix. Els visitants van tenir una bona oportunitat només començar que va resoldre Guille amb encert. A la segona aproximació visitant però, no va poder evitar el gol del Castelldefels B que d'aquesta manera s'avançava al marcador. A partir d'aquí, el Prat B va posar una marxa més i va tancar constantment al rival però la manca d'encert els va privar de poder empatar abans del descans. A més, l'àrbitre no va assenyalar un clar penal sobre Cristo que hauria canviat el signe del partit. A la represa, la tònica va ser la mateixa amb la que va acabar la primera part. Els de Pau Casassa van tenir clares ocasions per empatar però només ho van poder fer en una acció de Cristo que després d'un rebot va veure com la pilota entrava a la porteria contrària.

Amb aquest resultat davant un rival d'inferior categoria, el Prat B mostra encara coses a millorar en defensa però sobretot en atac on tot apunta que quan sigui capaç d'afinar la punteria aconseguirà superar de forma més plàcida als rivals. La propera cita del Prat B serà com a visitant, concretament contra el Sant Vicentí de Sant Vicenç dels Horts. Una prova que es jugarà diumenge (19:45h) i que serà l'avantpenúltima cita de la pretemporada, abans de les dues darreres el cap de setmana abans de començar competició.