Juvenil A i Prat B segueixen preparant el retorn a la competició

Els dos van guanyar ahir els seus partits amitosos. Els d'Héctor Rodríguez superant el Manresa (3-0) mentre que els de Pau Cassassa van derrotar per la mínima a l'Unificació Bellvitge (0-1)

Bona prova del Prat B i el Juvenil A abans del retorn deles seves competicions, el cap de setmana del 13-14 de gener. Els primers en competir van ser els d'Héctor Rodríguez que van jugar contra el CE Manresa al Sagnier. Els del Bages són rivals dels potablava a la Lliga Preferent. De fet, fa unes setmanes es van veure les cares al Nou Congost amb empat a 1. Ahir però, els pratencs van ser molt superiors. Només a l'inici de la segona part el Manresa va crear perill. Tot va acabar però quan Asier, que ja havia marcat contra aquest rival a la lliga, va enganxar un fort xut des de la frontal que va significar l'1-0. Amb aquest gol, el Juvenil A va recuperar el domini que havia tingut a la primera part i va afegir dos gols més. Els de dos Santi, que va estrenar-se com a golejador amb la samarreta pratenca. El 2-0 va ser després d'una gran jugada col·lectiva dels potablava mentre que el tercer va arribar després d'aprofitar una gran passada en profunditat. Amb aquest resultat, els d'Héctor Rodríguez agafen moral i confiança de cara al retorn de la Lliga Preferent. El Juvenil A rebrà el dissabte 13 (18h) al Blanca Subur de Sitges, un equip que es troba en una situació complicada a la classificació i que pot ser un bon rival per a poder començar el 2024 amb tres punts a la butxaca.

Per la seva banda, el Prat B es va desplaçar fins a L'Hospitalet per enfrontar-se a l'Unificació Bellvitge, un equip de Segona Catalana, un categoria per sota del filial potablava. Els de Pau Cassassa van ser superior durant tot el partit però només van poder materialitzar una de les ocasions quevan tenir. En concret va ser Joel Espinosa qui va marcar a la primera meitat per donar la victòria al filial pratenc. La nota més positiva del partit va arribar a la segona meitat, amb el debut del porter del Juvenil A, Carlos Rodríguez. Absent en l'amistós del seu equip contra el Manresa, el jove porter va poder gaudir de 45 minuts amb el segon equip potablava. Un exemple més del projecte global, que ha engegat l'AE Prat aquesta temporada i que ahir va quedar demostrat amb aquest debut dins de l'etapa V del club. A partir d'ara, el Prat B haurà ja de centrar-se en el proper partit de lliga, el primer del 2024 que els portarà de nou a L'Hospitalet, en aquest cas però, per enfrontar-se el dissabte 13, al Gornal, un equip que va començar molt malament la Primera Catalana però que ha reaccionat en aquestes darreres jornades i que s'espera que sigui un rival complicat pels joves jugadors potablava.