Empat a 2 per arrencar la segona volta

L’AE Prat comença la segona volta la Primera Catalana amb un 2-2 davant del Pardinyes en un partit que va tenir tota l’emoció a la segona part. Els gols de Lola Tena i Laia Martínez van remuntar el gol lleidatà a l’inici de la represa de Laura Abad, però a les acaballes del partit la pròpia Abad tornaria a empatar de nou un encontre on les potablaves van merèixer més.

L'AE Prat no va poder sumar la quarta victòria consecutiva després d'empatar a 2 contra el Pardinyes en un partit on les potablaves van merèixer més. A la primera part no es va veure cap gol, però ambdós equips van gaudir de nombroses oportunitats per inaugurar el marcador. La més clara la van tenir al minut 28, quan Lavinia Culcea va estavellar una pilota al pal. Per part potablava, les ocasions arribaven sobretot a pilota aturada, però també van reclamar dos possibles penals sobre Luci que l'àrbitre no va senyalar.

A la represa es quan van arribar els gols. El primer d'ells va ser al minut 50, obra de Lucia Gómez després de que les locals perdessin una esfèrica perillosa en zona defensiva. La reacció potablava no es va esperar i al minut 57 una contra del Prat liderada per Luci va acabar en les botes de Lola Tena que no va fallar el mà a mà davant de Laia Martí. La remuntada pratenca es va culminar al minut 70 a la sortida d'un còrner, amb la rematada de cap de Laia Martínez. Quan millor estaven les de Laura Jiménez, una falta perillosa en la frontal de l'àrea va acabar amb el 2-2 de Laura Abad al minut 79. Els instants finals van ser de domini potablava i, de fet, a tres minuts del final, haguessin pogut marcar el 3-2 a la sortida d'un còrner, però la rematada de cap de Laia es va estavellar a la creueta. No va donar temps per més i el resultat final va ser de 2-2, que va saber cop al conjunt pratenc i que ara el situa en la sisena posició amb 27 punts abans de visitar el ZEM Jaume Tubau per enfrontar-se al Sant Cugat "B".