Els primers tres punts de la temporada pel Primer Equip Femení

Els primers tres punts de la temporada en el primer partit jugat a casa

Aquest cap de setmana, el Primer Equip Femení ha jugat el seu primer partit de la temporada com a local.

S'enfrontaven a un equip amb el qual ja van coincidir la temporada passada, el Sant Cugat.

Un partit jugat al CEM Julio Mémdez, entre dos equips amb pocs canvis a les seves plantilles respecte la temporada passada. Això feia preveure un duel força igualat.

I així va ser, en la primera part, on tots dos equips tenien el domini de la pilota per igual. En algunes ocasions les nostres jugadores controlaven el joc, tenint forces oportunitats de gol, però sense poder materialitzar-ne cap. D'aquesta manera es va arribar al descans amb el marcador inicial (0-0).

La segona part del partit comença una mica més frenètica, les nostres jugadores surten amb ganes de guanyar els primers 3 punts de la temporada, mentre que les rivals, surten més adormides.  De seguida aquestes ganes es reflecteixen en el marcador ja que en una de les primeres accions, després d'una gran jugada conjunta que comença en una contra iniciada al mig del camp, Cris Morales la referència ofensiva potablava defineix a la perfecció, fent pujar l'1-0 al marcador.

El Sant Cugat, com es lògic, es va obrir i va buscar l'empat tenint algunes aproximacions perilloses que va rebutjar la nostra defensa. Per la seva banda les noies de Laura Jiménez també van tenir el segon gol aprop en alguna acció, fins que l'àrbitre pel partit va fer sonar el seu xiulet indicant el final. Els tres primers punts de la temporada a casa és quedaven al Julio Méndez.

Amb aquesta victòria les potablava pugen fins les desena posició de la Primera Catalana amb un partit pendent.