El Prat B es deixa sorprendre a casa contra el Parc (2-3) i no pot allunyar-se de la zona calenta

Per la seva banda el Juvenil A cau davant el Castelldefels a l'inici de la segona volta de la Lliga Preferent.

Mala jornada pel Prat B i el Juvenil A. Els dos van perdre els seus partits en el començament de la segona volta. A la Primera Catalana el Part B va perdre a casa davant el Parc un partit en el qual sempre va anar a remolc. Els barcelonins es van avançar amb un seguit de rebots dins de l'àrea que va aprofitar Haitam. Just abans del descans però, l'equip de Pau Cassassa va poder empatar amb un xut creuat d'Oriol. A la segona part el guió es va repetir i de nou Haitam va avançar al Parc. Amb tot, la reacció potablava va ser immediata i Plaza va empata rjust després. Quedava mitja hora pel final i semblava que el Prat B li podria donar la volta al marcador però no va ser així. A més un error en sortida de pilota a l'últim minut de partit el va aprofitar el conjunt visitant per fer el 2 a 3 definitiu i deixar amb un pam de nas al conjunt pratenc. Amb aquesta derrota inesperada, els de Pau Cassassa no es poden desenganxar de la zona baixa de la classificació. Tot i el sisè lloc que ocupen ara mateix, el cert és que el Prat B es troba a només dos punts del quart per la cua, el Santfeliuenc, que seria el primer equip en perdre la categoria.

Per la seva banda el Juvenil A va caure (2-1) al camp del Castelldefels en un partit molt competit i on els nois d'Héctor Rodríguez van buscar l'empat fins el final però no el van trobar. El rival, venia amb mala dinàmica i això els va fer sortir molt forts i trobar el premi del gol ben aviat. Els joves jugadors del Prat van tardar a superar el cop inicial però Santi va assolir l'empat a 7 minuts del descans. Tot feia indicar que amb 1 a 1 s'arribaria al descans però en l'última jugada de la primera part, el Castelldefels es va tornar a avançar. A la segona, els potablava van sortir decidits a buscar l'empat però la mala sort o la falta de punteria, els va privar d'un empat que sobre el terreny de joc haurien merescut. Aquest cap de setmana, el conjunt d'Héctor Rodríguez rebrà al Cornellà C al Sagnier, amb l'objectiu de trencar la mala ratxa actual a la Lliga Preferent.