El Prat B es creix davant les adversitats i guanya a La Canonja (1-2)

Per la seva banda el Juvenil A va veure com el Can Vidalet li empatava el partit al temps d'afegit i encadena dues jornades sense poder assaborir la victòria.

Tirant de bon joc, qualitat i amor propi. Així és com va poder tirar endavant el seu partit el Prat B en la seva visita a la Canonja (1-2). Els de Pau Casassa es van aixecar davant les adversitats i ho van fer en un moment complicat ja que venien de perdre dos partits seguits. Al final però, el treball i la constància mostrada en els entrenaments va donar el seu fruit en aquest partit que es va posar molt difícil pels joves pratencs. La primera part va acabar amb derrota al marcador i amb l'expulsió de Pablo Romero, el porter potablava, després d'aturar amb les mans i fora de l'àrea, una clara ocasió rival. L'expulsió a deu minuts per acabar la primera meitat condicionava molt els plans de Pau Casassa. El tècnic i els seus jugadors però, van ser valents i van executar el pla de partit del descans ala perfecció. Un gol de Pino i un altre de Plaza a la segona part van capgirar el resultat i tot i la inferioritat, el Prat B va sumar tres punts molt importants en un camp complicat com el de la La Canonja. Amb aquesta victòria, els pratencs tornen a treure el cap a la zona alta de la Primera Catalana amb 9 punts, a només 3 del líder del grup, el Sant Ildefons. Aquest dissabte (19:15h) els potablava rebran al Sagnier a la Fundació Atlètic Vilafranca, un rival que amb 5 punts es troba a la zona mitja baixa de la classificació.

Per la seva banda, el Juvenil A de l'AE Prat va deixar escapar els tres punts davant el Can Vidalet, després d'entrar amb un avantatge de dos gols (3-1) als últims quinze minuts de partit. A la recta final però, el rival va retallar distàncies primer i empatar al temps d'afegit amb un penal que va suposar el (3-3) definitiu i que va deixar amb la mel als llavis als jugadors d'Héctor Rodríguez. Amb aquest empat els pratencs es despengen una mica de la zona alta de la classificació que ocupa en solitari el Santfeliuenc. La propera jornada toca un desplaçament complicat ja que elJuvenil A visitarà diumenge (13h) el camp del Fundació Futbol Base Reus, un rival que ara mateix té un punt menys que els potablava.