El Prat B empata (1-1) al camp del Santvicentí en un nou compromís de pretemporada

Tots dos equips van veure porteria a la primera part i a la segona el resultat ja no es va moure

Partit igualat i competit el que va disputar el Prat B al camp del Santvicentí de Sant Vicenç dels Horts. Els de Pau Casassa van mostrar fases de bon joc però també algunes coses a millorar a dues setmanes de l'inici de la competició a la Segona Catalana. Una categoria en la qual també militarà el rival d'aquest darrer compromís. Tot i tenir bons jugadors, el cert és que el Santvicentí no apunta, d'entrada, a ser un dels candidats a lluitar per l'ascens. Els dos gols de l'enfrontament van arribar a la primera part, que en tots els aspectes va ser millor que la segona. El mitjapunta Ino, va fer el gol dels potablava que tot i que ho van seguir buscant, no van poder obtenir el premi del gol i la victòria a la segona part.

Els de Pau Casassa estan pendents de saber si finalment aquest cap de setmana tanquen la pretemporada amb dos partits. Dissabte tenien cita al camp del Ciudad Cooperativa però la classificació dels de Sant Boi per a la següent fase de la Copa Catalunya pot provocar l'aplaçament d'aquest duel. El que sí està confirmat, és l'enfrontament de diumenge (18:30h) al camp del Juventud 25 de Setembre de Rubí, un equip que acaba de pujar aquesta temporada a la Primera Catalana i que serà una bona pedra de toc final, abans de començar la lliga.