El Prat B cau derrotat per la mínima en el derbi (1-0)

La Terlenka va avançar-se a la primera part i va ser controlar els atacs del Prat B a la segona

Partit igualat el derbi que van disputar dissabte la Terlenka i el Prat B al Municipal Estruch. Els locals van ser millors a la primera part i fruit d'això van aconseguir l'únic gol del partit en una acció un xic afortunada ja que el xut d'un jugador local va fregar les cames d'un defensor potablava i va entrar per l'escaire de la porteria defensada per Santi. Abans del descans els de Casassa haurien pogut empatar però l'àrbitre va anul·lar per fora de joc, una acció de Cristo amb rematada final d'Oscar Grela al fons de la porteria. A la represa, la Terlenka hauria pogut sentenciar en els primers deu minuts però a la resta el Prat B va ser molt superior i va tenir fins a tres ocasions clares per empatar el derbi.

Jordi Buyreu de cap, Cristo i Dani Raboso van estar molt a prop del gol, però cap d'ells va poder aconseguir el seu objectiu. A mesura que van anar passant els minuts, els potablava ho van seguir intentant però sense la claredat necessària per crear el perill suficient. Amb el xiulet final, alegria entre els locals i decepció a les files d'un Prat B que haurà de fer tot el possible per recuperar-se d'aquesta ensopegada en el duel d'aquest dissabte (18:30h) al Sagnier i contra l'Almeda, un rival que es troba en una situació similar a la classificació.