El Prat B cau a Martorell (3-0)

El filial potablava perd per 3-0 davant del CF Martorell en un partit on els locals van ser més efectius i es van avançar ràpid en el marcador. Per la seva banda el juvenil A va tornar al camí de la victòria (2-1) després de superar a l'Europa B en un duel que va dominar en tot moment.

El Prat B es queda en la zona mitja de la taula després de perdre contra el CF Martorell, un dels equips forts de la Primera Catalana i actual líder del grup 3. Els blanc-i-vermells van fer mal a les primeres de canvi quan, en la primera acció del partit, Del Río va caçar una pilota morta dins l’àrea per fer el primer gol de l’encontre. L’1-0 no va desmotivar els de Pau Casassa i van anar busca del gol que els fiqués de nou en el partit, però van topar amb el pal en el minut 27 en un xut de Luis després d’un bona combinació potablava. Malauradament, en la següent acció de perill dels locals va arribar el 2-0 en una contra que va acabar amb la rematada al segon pal de Del Río. En el tram final de la primera part els visitants van merèixer el 2-1 en un parell d’ocasions, però en ambdues ocasions van topar amb Toni Domínguez.

A la represa, l’entrada per part dels visitants de Lee va fer que els potablava fessin una passada endavant i generessin més perill per les bandes, però seguien negats de cara a porteria. En contrabanda, els locals no van ser tan perillosos com a la primera part, però encara així van tenir ocasions per fer el tercer gol del matx. Va ser aquí on va aparèixer la figura de Pablo Romero, ja que el porter del filial va fer aturades de molt mèrit als davanters locals. El propi Pablo va ser qui va cometre el penal sobre Del Río en el temps afegit, transformat per Gorrea i sentenciat un partit que els potablava van saber competir-li al líder, però que van pagar car la poca efectivitat de cara a porteria. La propera setmana, tornaran al Sagnier per enfrontar-se al Tortosa Ebre, a qui ara mateix tenen 2 punts per sobre en la classificació.

El Juvenil A torna a guanyar

Per la seva banda el Juvenil A va tornar a guanyar després de dos partits. Els d'Héctor Rodríguez es van imposar (2-1) a l'Europa B en un partit que van dominar en tot moment i que només al final, amb el gol dels barcelonins van patir una mica per mantenir la diferència. Un triomf important perquè els potablava no es despengen de la zona alta de la Lliga Preferent. El pròxim repte dels joves pratencs serà molt complicat ja que visitaran (diumenge 12h) el camp del Nàstic de Tarragona B que ve de perdre el liderat aquesta jornada.