El Prat B agafa confiança amb la segona victòria seguida (1-0)

Els de Pau Casassa superen per la mínima al CP Sarrià i encaren el derbi davant la Terlenka amb confiança

Partit complicat i patit el que va haver d'afrontar el filial de l'AE Prat davant el CP Sarrià (1-0) Un gol del capità Luis Gómez a l'equador de la segona part va donar el segon triomf consecutiu, el primer al Sagnier, pels potablava. La primera part va ser molt competida tot i que el domini va ser pratenc. Poques ocasions i molt respecte entre dos equips que han d'estar lluitant per les posicions d'ascens. Óscar Grela va fer lluir el porter visitant en la millor ocasió dels de Casassa. El Sarrià també va tenir les seves opcions sobretot en un xut que es va estavellar al pal de la porteria de Santi. De tota manera, el resultat inicial no es va moure entre dos equips que prioritzaven no cometre errades davant el rival.

A la represa, el Prat va sortir més dominador encara i el Sarrià va cedir finalment la iniciativa, buscant sorprendre al contraatac als potablava. A l'equador de la segona part, passada en llarg cap a Luis Gómez que fa un bon control, supera la seva marca per velocitat i davant la sortida de porter dels barcelonins creua la pilota fora del seu abast. Satisfacció a files dels pratencs, que rebien el premi a la constància durant tot el partit. Tot i que el Sarrià ho va seguir intentant, no va haver-hi cap acció de perill sobre la porteria de Santi i els potablava van poder assegurar els primers tres punts de la temporada al Sagnier. Amb aquesta victòria, els de Pau Casassa se situen amb sis punts, a la zona mitja-alta de la classificació de la Segona Catalana. El proper dissabte (18h) el Prat B visitarà el Municipal Estruch per jugar davant la Terlenka el derbi de la ciutat. El rival es troba amb un punt més a la taula i encara no coneix la derrota, amb la qual cosa s'espera un gran partit entre dos equips que tenen objectius ambiciosos aquesta temporada.