El Prat “B” aconsegueix una victòria treballada i patida al Camp de l’Àliga

El filial potablava guanya per 1-2 al CP Sarrià en un partit on van dominar la primera part amb dos golassos de Marc Font i Luis Sánchez, però que van patir de valent a la segona per endur-se els tres punts.

Victòria del Prat “B” davant el CP Sarrià en un partit de dues cares pels de Pau Casassa. La primera part va ser clarament dominat pels pratencs, que van tenir les millors ocasions i van posar en perill sistemàticament la porteria defensada per Adri Mir. Van trobar el premi al minut 23, quan Marc Font va rebre una pilota al cor de l’àrea i, després de girar sobre sí mateix, va anotar el 0-1 col·locant l’esfèrica a l’escaire. El segon gol potablava no va trigar en arribar, ja que al minut 32 Luis Sánchez també va enviar la pilota allà on estan les teranyines amb un fort xut des de la mitja lluna. Amb el 0-2, els visitants seguien forts i buscaven matar el partit mitjançant la pilota aturada, però quan millor estaven sobre la gespa va arribar el gol dels locals al minut 43, obra de Pau Celma aprofitant un error en la sortida de pilota del filial potablava. A la represa, els barcelonins van augmentar la seva intensitat i es van viure moments de màxima tensió en el desenllaç del partit. No obstant això, el Prat “B” va tenir una clara ocasió al minut 57 quan Alex Plaza va estavellar la pilota al pal. Quatre minuts més tard, els locals es van quedar amb un futbolista menys degut a l’expulsió d’Albert Parra per doble groga, fet que va provocar un efecte positiu en ells, ja que van posar en perill múltiples vegades la Pablo Romero, obligant al porter potablava a fer aturades de molt mèrit. Ara bé, va ser Dani Garcia qui va evitar el 2-2 en el tram final del partit traient sobre la mateixa linia de gol un xut d’Albert Roca. Després d’aguantar les envestides del quadre blaugrana, el filial del Prat va poder celebrar una victòria molt patida a la segona part, però molt treballada en el comput global, situant-se així en la sisena posició amb 16 punts. El proper dissabte a tres quarts de vuit de la tarda rebrà al Sagnier al Vilanova i La Geltrú, actualment segons a la taula amb 20 punts.

Per la seva banda el Juvenil A del Prat va tornar a ensopegar per la mínima, aquest cop a casa contra el Santfeliuenc (0-1), rival directe en la lluita per la zona alta de la classificació. El guió va ser calcat al de fa una setmana a Sant Boi. Domini dels potablava, molt control, moltes ocasions però nul·la efectivitat. Per la seva banda, el Santfeliuenc va aprofitar una jugada d'estratègia a les acaballes del partit per sorprendre als d'Héctor Rodríguez i emportar-se els tres del Sagnier en una derrota que va fer mal als joves pratencs. No tindran massa temps per a lamentar-se els potablava, ja que aquest diumenge (17h) visiten un altre rival directe en la lluita per l'ascens com és La Floresta. Un equip que va començar com a líder la temporada i que ara mateix es troba amb un punt més que el Juvenil A. Així doncs, si els d'Héctor Rodríguez no volen perdre pistonada de forma defiitiva hauran de fer tot el possible per a poder sumar els tres punts aquest cap de setmana.