El Prat B acomiada el 2.023 amb un somriure i el Juvenil A es queda mitges

Els de Pau Cassassa es van imposar (2-0) contra El Catllar i agafen aire a la Primera Catalana, mentre que el Juvenil A va empatar (1-1) al camp del Manresa.

Bona manera de tancar el 2023 per al Prat B a la Primera Catalana. Els potablava arribaven a la cita contra el Catllar, en una mala dinàmica i conscients que havien de sumar els tres punts per no complicar-se la vida. L'equip de Pau Cassassa va sortir molt concentrat i ja en el primer minut va tenir una ocasió molt clara. Gustavo de cap, va fer el primer al minut 8 i va començar a decantar la balança. El Catllar va avisar amb dues ocasions molt clares, una d'elles una falta al travesser. Això va fer que el filial tornés a agafar les regnes del partit i just abans del descans Marc Font va ampliar l'avantatge al marcador posant el 2 a 0 que seria definitiu. El gol va fer mal als visitants que a la segona part van crear poc perill. Tot el contrari que el Prat B que va seguir buscant porteria. Plaza i Sama van tenir dues ocasions molt clares però la pilota es va estavellar a la porteria del rival. Al final, 2 a 0 i tres punts vitals pel conjunt potablava que sesitua setè amb 19 punts. La propera jornada no arribarà fins el 13 de gener, quan els de Cassassa visitaran el camp del Gornal, equip ubicat a la zona baixa amb 14 punts.

Per la seva banda, el Juvenil A va desaprofitar una bona oportunitat per tornar al camí de la victòria després de quatre derrotes seguides. Els d'Héctor Rodríguez van avançar-se al marcador al camp del CE Manresa amb un gol d'Asier a l'equador de la segona part. Pràcticament sense temps per assaborir el gol, els del Bages van empatar el partit. Amb 1 a 1 al marcador els dos equips van seguir buscant la victòria però no ho van poder aconseguir. Així doncs un punt per cadascú que els deixa més o menys en la mateixa situació ala classificació. Els potablava són vuitens amb 16 punts, a l'espera de poder tornar a guanyar en el primer partit del 2.024 que els enfrontarà al cuer de la Lliga Preferent juvenil, el Blanca Subur. Se'ns dubte una bona oportunitat per a poder canviar de forma definitiva la dinàmica d'aquestes últimes jornades.