El Juvenil A desaprofita un 0-2 però acaba salvant un punt al camp del Santfeliuenc (4-4)

Els d'Héctor Rodríguez van passar de guanyar 0 a 2 a la mitja hora a perdre 4 a 3 al descans. A la segona part van aconseguir empatar i fins i tot van tenir dues clares ocasions per emportar-se la victòria.

El Juvenil A va protagonitzar un duel esbojarrat i dels que fa gaudir als espectadors. Segurament els entrenadors de Prat i Santfeliuenc no van quedar tan satisfets després del 4 a 4 final. El domini inicial dels potablava va ser evident iambgols de Kiliani Rafa, els d'Héctor Rodríguez van començar dominant (0-2) a la mitja hora. Allà va arribar el primer gol dels locals en una contra i tot va canviar. Poc després en un còrner feien l'empat a 2 i abans del descans encara marcarien dos gols més. Per sort, enmig del tercer i quart gol del Santfeliuenc, Rayan va posar l'empat a 3 momentani que feia arribar amb vida al Juvenil A del Prat al descans (4-3). Sensació d'estranyesa en els jugadors potablava que no entenien que havia passat en els darrers quinze minuts de la primera part.

A la represa, el Santfeliuenc va buscar que el partit seguís en la mateixa línia amb la que havia acabat la primera, però els d'Héctor Rodríguez van controlar millor el joc i van aconseguir que es jugués més al que volien ells. Així va arribar el 4 a 4 a manca de vint minuts pel final, quan Rayan va fer una passada de la mort per a Jan Aparicio que no va perdonar dinsde l'àrea petita. A la recta final, els potablava van tenir dues ocasions molt clares per capgirar el marcador i assolir el triomf. Una de Kirill que va relliscar en el moment clau i sobretot una de Téllez que davant el porter rival va xutar fregant el travesser. El partit va finalitzar amb empat a 4 i deixa al Juvenil A del Prat a la zona mitja de la Lliga Preferent amb quatre punts. La propera cita pels d'Héctor Rodriguez serà a casa (dissabte18h) davant el Castelldefels, en un duel màxima proximitat.