Dos gols de Cristina fan que l'AE Prat femení recuperi la quarta posició

Les noies de Laura Jiménez derroten (1-2) al Terrassa, recuperen la quarta posició i no descarten lluitar per la tercera plaça

Una primera part molt efectiva i completa va donar a l'AE Prat femení la victòria al camp del Terrassa (1-2). Les potablava van sortir molt endollades des del principi i això es va notar al marcador. Cristina en dues ocasions va aprofitar aquest bon moment per perforar la porteria contrària i posar el 0 a 2 al marcador. El resultat al descans, hauria pogut ser fins i tot, una mica més ampli si les pratenques haguessin tingut una mica més d'encert en els metres finals. I de no sentenciar el partit es va passar al patiment a la segona part. El Terrassa que s'està jugant la permanència a la Primera Catalana va sortir amb una marxa més i al quart d'hora de la represa va retallar distàncies. Amb l'1 a 2, les potablava van tirar d'ofici per poder mantenir la diferència al marcador tot i que les egarenques ho van intentar fins el final. El més important però, és que les noies de Laura Jiménez van saber jugar aquests darrers minuts i van sumar una victòria molt important després de la derrota contundent contra el FC Barcelona 'C' a la passada jornada.

Amb aquest triomf, el Prat femení puja fins al quart lloc amb 50 punts, 4 menys que el Calafell que és tercer tot i que les potablava tenen un partit menys. Així doncs no és descartable pensar que les pratenques buscaran la tercera posició final fins a la darrera jornada de lliga, sabent això sí que qualsevol ensopegada no només les pot deixar sense aquest objectiu sinó que podrien baixar al cinquè lloc ja que tenen només dos punts de marge respecte Cambrils i Pardinyes, els seus màxims perseguidors a la classificació. Aquest diumenge, les noies de Laura Jiménez jugaran a casa (12:30h) contra el Centre d'Esports L'Hospitalet, un altre dels equips que es troba inmers en la lluita per la salvació.

Article de:
Joan Blanch
Data publicació:
21/5/2024
Notícies relacionades

L'AE Prat busca començar amb bon peu al Nou Sardenya

La manca d'encert deixa sense victòria al Prat B davant el Castelldefels B (1-1)