Doble victòria pel Prat B i el Juvenil A

Els de Pau Casassa es van refer de la derrota a Martorell amb una victòria treballada davant el Tortosa Ebre (1-0). Per la seva banda el Juvenil A encadena la segona victòria seguida superant a domicili al Nàstic de Tarragona 'B' (1-2).

Cap de setmana rodó pel Prat B i el Juvenil A. Els dos afrontaven partits complicats i els van saber tirar endavant. El primer davant el Tortosa Ebre i per la mínima (1-0). Una genialitat de Marc Font la segona part va donar el triomf als de Pau Casassa que d'aquesta manera es refan de la derrota a Martorell i no es desenganxen de la zona alta de la Primera Catalana. El rival, segueix sent la millor defensa del grup però aquest cop no va poder fer res per evitar el gran gol pratenc. Amb 13 punts i situats en sisena posició però empatats amb el quart, els potablava es troben a només 4 punts del trident capdavanter que formen Vilanova, Martorell i Sant Ildefons. La propera jornada, el filial pratenc tornarà a jugar a casa. En aquesta ocasió rebran al Santfeliuenc (dissabte 19:45h) en una bona oportunitat per encadenar dues victòries seguides i situar-se encara més a prop de la zona alta.

El que s'ha situat en una zona de privilegi després de triomfs consecutius és el Juvenil A del Prat. Victòria (1-2) al camp del Nàstic de Tarragona B en un partit molt seriós dels d'Héctor Rodríguez. El treball previ fet durant la setmana va sortir a la prefecció i això va conduir a l'equip a la victòria, davant un rival directe a la zona de la Lliga Preferent juvenil. Amb 15 punts són cinquens a només 5 de l'Amposta que continua sent l'únic conjunt que encara no coneix la derrota. La pròxima cita del Juvenil A tornarà a ser fora de casa. En concret serà un derbi contra el Santboià, rival que es troba just per sota dels pratencs a la classificació amb un punt menys. El partit es jugarà diumenge (18h) al Joan Baptista Milà.