Doble empat (1-1) del Prat B i el Juvenil A

El filial va empatar a casa (1-1) contra la Fundació Atlètic Vilafranca en un partit que tenien dominat i el Juvenil A va salvar un punt en la seva visita a Reus

El Prat B segueix a la zona alta de la Primera Catalana tot i l'empat (1-1) del passat cap de setmana contra la Fundació Atlètic Vilafranca. Els de Pau Casassa van haver de patir en alguns moments de la primera part i no es van sentir còmodes en tot moment. Tot va canviar però, a la segona. Els potablava van saber trobar els espais del rival i mica en mica van arribar a porteria contrària. Primer va ser Gallego qui va enviar una pilota al pal i després Sama amb un fort xut des de la frontal va aconseguir batre al porter visitant. Amb el marcador a favor, els penedesencs van ser més incisius i van tenir el premi de l'empat en un penal transformat per Arjona, després d'una acció defensiva molt desafortunada dels joves jugadors pratencs. Amb 20 minuts per davant, els potablava van tornar a buscar el gol que els donés la victòria però no va arribar tot i tenir algunes aproximacions perilloses. Així doncs, amb l'empat a 1 e sva arribar al final del partit. Un Prat B que segueix cinquè i que la propera jornada visitarà diumenge (12h) el Municipal Torrent dels Llops per enfrontar-se al Martorell, un altres dels equips de la zona alta de la classificació i que ha de lluitar per l'ascens dde categoria.

Per la seva banda el Juvenil A va tancar el cap de setmana pratenc amb un altre empat (1-1). Aquest cop els d'Héctor Rodríguez visitaven un rival que estava molt a prop a la classificació com és el Futbol Base Fundació Reus. Els del Baix Camp van marxar per davant al marcador al descans. Una renda que deixava amb opcions els potablava que a la segona part van millorar i van acabar aconseguint l'empat, gràcies a un gol de Godoy que va salvar un punt. Una jornada més, el Juvenil A de l'AE Prat no acaba d'enganxar-se a la zona alta de la classificació. La propera oportunitat per aconseguir-ho serà aquest dissabte (19:15h) al Municipal Sagnier, quan elsnois d'Héctor Rodríguez rebran la visita del CE Europa B, un equip que es troba a la zona baixa de la Lliga Preferent juvenil.