L'Hospitalet del Llobregat
27/5/2024

15:58

L'AE Prat cau eliminat (2-1) tot i ser infinitament superior al CE L'Hospitalet

Amb la mel als llavis. Així es van quedar els jugadors de l'AE Prat després del partit de tornada celebrat al camp de L'Hospitalet. Els de Miguel Motoso van ser molt superiors al rival, van forçar la pròrroga i només quan l'àrbitre es va erigir com a protagonista amb l'expulsió de Valentín, van acabar cedint per 2 a 1 davant els riberencs. El partit va començar amb alternatives als dos costats. Álvaro Cordero va xutar per sobre el travesser i poc després Oscar Gómez va fer lluir a Pablo Romero en l'única ocasió dels locals a la primera meitat. A partir d'aquí monòleg dels potablava que van dominar i van crear ocasions sufiients com per capgirar l'eliminatòria. Coro per banda esquerra i Javi Garcia per la dreta portaven perill a la porteria d'Aliaga. I en una d'aquestes accions, Ivan Torres va cedir a Miguel Fernández que va posar una passada de la mort que va rematar Álvaro Cordero al segon pal al fons de la xarxa. Amb el 0 a 1 els de Miguel Motos van seguir buscant el segon gol que els donava l'accé a la següent eliminatòria del Play Offs d'ascens a Segona RFEF i el van tenir a tocar en dues ocasions. La primera de Julen Álvarez, el seu xut a l'escaire el va treure amb la punta dels dits Aliaga quan ja es cantava el gol. I la segona amb un xut de Miguel Fernández que va sortir massa centrat quan el migcampista pratenc ho tenia tot de cara per fer el 0 a 2. Amb aquestes bones sensacions es va arribar al descans i sobretot amb la tranquil·litat de veure que el Prat estava sent molt superior al seu rival.

A la segona meitat, les coses van seguir pel mateix camí. Els potablava van seguir buscant la porteria contrària i van estar molt a prop en molts moments. La més clara va ser un xut de Miguel Fernández que va picar al pal de la porteria de L'Hospitalet. Amb l'entrada d'Ashot i Lamelas el perill dels potablava va augmentar i un seguit de còrners no van trobar rematador per ben poc. L'Hospitalet també va tenir la seva ocasió amb un xut de Montori al travesser de la porteria de Pablo. A la recta final els dos equips es van conformar amb aquest marcador que portava el partit a la pròrroga. En el temps extra, de nou el Prat és el que dominava fins que va arribar l'expulsió de Valentín. Dues grogues en dues faltes molt dubtoses, van porter al central cap els vestidors abans d'hora i això va ser definitiu per la sort dels de Miguel Motoso. El cansament va passar factura i en una contra conduïda per Sanku la va rematar Montori al fons de la xarxa a la segona meitat de la pròrroga. Amb el Prat tocat físicament i mentalment, els riberencs van aprofitar una nova contra per sentenciar l'enfrontament en una acció individual del mateix Montori que va marcar a porteria buida després de superar a Pablo.

Amb el 2 a 1 el Prat es va quedar amb la mel als llavis però amb l'orgull d'haver estat clarament superior al seu rival i de rebre el reconeixement de tota l'afició potablava que es va desplaçar a L'Hospitalet. L'equip farà un últim entrenament dijous i posteriorment hi haurà un sopar de final de temporada abans de marxar de vacances. Arribarà llavors el moment, de començar a pensar de ple en el projecte de la temporada 24-25, amb el repte com van dir jugadors i cos tècnic, de tornar a intentar l'ascens de caegoria.

No items found.
zona mixta
Nuestro entrenador:
Miguel Motoso: "Estic molt content i orgulló del meu equip. En la majoria del partit hem estat molt superiors a L'Hospitalet i hem tingut la classificació a tocar" "Jugar contra 14 és molt complicat i al final ens ha passat factura perquè L'Hospitalet a nivell condicional és superior a nosaltres i amb un home menys ha estat molt més complicat"
Entrenador rival:
Fitxa tècnica

AE Prat

Pablo Romero, Valentín Merchán, Hector Rodríguez, Dani Molina, Miguel Fernández (Yusef 101'), Guillem Corominas 'Coro' (Izan Maldonado 76'), Álvaro Cordero (Ashot 70'), Miki Puerto, Javi Garcia (Martín Lamelas 70'), Julen Álvarez (Padilla 101') i Ivan Torres

AE Prat

Adrià Aliaga, Vitalie, Marc Vicente, Raul Martínez, Óscar Gómez (Ander Montori 64'), Ton Alcover (Cristian Lobato 54'), Sehou Sarr (Joel Lasso 81'), Albert López, Raul Ferrer, Sanku Jabbie (Jaume Fernández 115'), Mamau Jabbie

Gols

0-1 Álvaro Cordero minut 26; 1-1 Ander Montori minut 110; 2-1 Ander Montori minut 118.