Victòria d’ofici de l’AE Prat

El conjunt de Laura Jiménez guanya per la mínima al Verdú-Vall del Corb en un partit espès de les potablaves que van saber trencar el mur defensiu del rival a la segona part amb el gol d’Ari.

Després d’ensopegar contra el Calafell, l’AE Prat buscava retrobar-se amb la victòria contra el Verdú-Vall del Corb en un horari poc habitual al Méndez (16h). El matx va destacar per la poca efectivitat en atac en la primera part, on només va haver una ocasió clara en les botes de Vir al minut 23, que va fallar un mà a mà amb la portera visitant. El principal hàndicap de les potablaves era el replegament defensiu que va plantejar el quadre lleidatà, que era pràcticament inexpugnable. Apenes van posar en perill a Laura Sánchez i amb el 0-0 es va arribar al descans. A la represa, Laura Jiménez va realitzar una sèrie de canvis clau, com les entrades d’Ángela Barroso, jugadora provinent de la Queen’s League i que debutava ahir amb la samarreta del Prat, o Ari. En una jugada col·lectiva entre ambdues va arribar l’única diana del partit al minut 60, obra d’Ari en boca de gol aprofitant una passada de la mort de Barroso. Amb l’1-0, les pratenques seguien intentant perforar la defensa visitant i van augmentar la intensitat respecte la primera part. Tot i la superioritat local, es va patir al final per endur-se als tres punts, ja que en el minut 92 un error de Laura Sánchez en la sortida de pilota va acabar amb una ocasió clara per Alex Segura, que va fallar el que hagués pogut ser l’1-1. Finalment, el matx va acabar amb victòria pel Prat en una jornada on el millor que es pot extreure són els tres punts d’un encontre molt espès. Aquesta victòria mantè a l’AE Prat en la quarta posició amb 42 punts. La propera setmana visitaran l’Anoia per jugar contra l’Òdena, equip que té la meitat de punts que les potablaves i que es troba en la catorzena plaça. Es jugarà diumenge a les cinc de la tarda al Municipal de La Sort d’Òdena.