L'AE Prat femení s'omple de confiança abans de rebre el FC Barcelona al Julio Méndez

Les jugadores de Laura Jiménez van superar de forma clara al Sants (0-3) en un partit sense massa història.

L'AE Prat femení segueix de ple en la lluita per la tercera posició final a la Primera Catalana. Les de Laura Jiménez que venien de tres empats consecutius van tornar al camí de la victòria, amb un triomf força plàcid al camp del Sants (0-3). Un gol de Sara només començar va posar el partit de cara per les potablava que tot i així no es van acabar de trobar còmodes a la primera meitat. De fet, les barcelonines van plantar cara i tot i la seva condició de cuer van complicar les coses en certs moments a les pratenques que van haver de marxar al descans amb aquesta renda curta de només un gol. Tot va canviar a la segona part quan en només tres minuts les de Laura Jiménez van deixar sentenciat el partit amb dos gols més. Primer Lina i després Stefany van fer el 0 a 3 que seria definitiu i que acabaria amb la resistència de les santsenques.

Amb aquesta victòria les potablava tornen a recuperar moral i confiança i se situen a només tres punts del Calafell, el tercer classificat que aquest cap de setmana va perdre en la seva visita al FC Barcelona (6-0). Precisament el conjunt blaugrana serà el proper rival de les jugadores del Prat aquest diumenge (12:30h) al Julio Méndez en un partit que les de Laura Jiménez tenen marca al calendari. Tot i ser conscients de la dificultat que suposarà treure un resultat positiu, el cert és que no renuncien a res i més sabent que en cas de victòria podria suposar un cop d'efecte important pels rivals directes en la lluita per aquesta tercera posició.

Article de:
Joan Blanch
Data publicació:
7/5/2024
Notícies relacionades

L'AE Prat afronta l'anada dels Play Offs, amb màxim il·lusió i respecte pel rival

L'AE Prat femení visita un Terrassa que lluita per la permanència a la categoria