L'AE Prat empata a Òdena (1-1) i no pot apropar-se a la tercera posició

El gol d'Angela a la primera part va ser neutralitzat amb un de penal més que dubtós per part de l'Òdena. Les potablava van fallar un penal a la segona part que els hi hauria donat la victòria.

Hi ha equips que s'encallen i l'Òdena és un d'ells. L'AE Prat no va poder tornar amb els tres punts del seu desplaçament a l'Anoia i es manté en el quart lloc de la Primera Catalana. Les de Laura Jiménez van haver de fer front al vent i a algunes decisions arbitrals controvertides durant el partit però tot i així van estar molt a prop d'assolir la victòria. De fet, el duel va començar amb les prateques dominant i tenint el control de la pilota tot i que el fort vent feia que hi haguessin més imprecisions del compte. Angela en el seu segon partit amb el Prat va obrir la llauna ambunxut des de la frontal que va entrar ajustat al pal. Amb 0 a 1 es va arribar al descans i la sensació entre les potablava era que amb una mica més d'encert haurien sentenciat el partit. No va ser així i va tocar patir a la segona part.

La tònica no va canviar en els primers compasos però un penal més que dubtós a favor de les locals va posar l'1 a 1 que va trastocar força l'equip a tots els nivells. Mica en mica però, les noies de Laura Jiménez es van anar refent i van tenir un penal per tornar-se a avançar però la portera local el va aturar. Ho van seguir intentant a la recta final amb més cor que cap fins que va arribar l'última jugada polèmica del partit. Un mà a mà de Lola que l'àrbitre va anul·lar per fora de joc, davant la sorpresa de tots els assistents. Al final, un punt que sap a poc ja que tant Ribes com Calafell també van empatar i una victòria hauria deixat a les potablava molt més a prop dels seus rivals. Ara toca refer-se i pensar en el gran partit d'aquest diumenge (12:30h) al Julio Méndez davant el Ribes, el segon classificat de la Primera Catalana. Les potablaves que són quartes se situarien a 8 punt del segon en cas de sumar els tres punts i mantindrien les opcions intactes de lluitar fins el final per la tercera posició a la classificació.