L’AE Prat cau per la mínima en la primera derrota de l’any

El conjunt potablava va perdre 0-1 contra el Calafell en un duel on ambdós equips van dominar una part cadascún i on el quadre local va reclamar un possible penal a la segona part. Tot i la derrota, el Prat continua depenent de sí mateix per ser terceres.

Després de 9 jornades seguides sense perdre i havent puntuat en tots els partits del 2024, l’AE Prat va encaixar la primera derrota de l’any contra el Calafell en un partit molt disputat entre dos equips que lluiten per la tercera plaça. La primera part va ser de domini visitant, on les seves arribades van ser més que les potablaves i van posar a prova a Laura Sánchez, que tornava a la titularitat després de tres mesos. Al minut 26, va arribar l’únic gol del partit, obra d’Èlia Bayo, màxima golejadora del Calafell. Aquesta diana feia justícia amb el que s’estava veient a la gespa, sobretot per la insistència de Bayo en els primers 45 minuts. A la represa, el Prat va fer una passada endavant i va ser el que va dominar en la possessió i les ocasions. Però en dies com el de diumenge la pòlvora estava mullada i no van poder marcar el gol de l’empat. Al minut 73, però, les locals van protestar un possible penal sobre Ari que, d’haver caigut a terra, probablement l’àrbitre hagués xiulat pena màxima. Finalment, no va poder arribar el gol potablava, cosa que no passava des del 3 de desembre contra el Barça C, i no van poder evitar la primera desfeta de l’any. Ara mateix la diferència entre Calafell i Prat és de 4 punts, però s’ha de tenir present que el conjunt del Baix Penedès té pendent una jornada de descans, per tant, aquesta distància és virtual. La propera setmana, nou partit al Méndez contra Verdú-Vall del Corb en un horari poc habitual com a local per les potablaves: les quatre de la tarda. Una oportunitat per refer-se d’aquesta ensopegada.