El Prat B torna a caure a posicions de descens després de perdre a Vilanova (4-1)

El partit va quedar sentenciat a la primera part amb un 3 a 0 en contra que va deixar sense opcions als de Pau Casassa

Un partit més sense opcions de poder lluitar per la victòria. El Prat B no va tenir cap mena de possibilitat de puntuar en el seu desplaçament al camp del líder el FC Vilanova. Això sí, aquest cop l'inici de partit no va ser tan dolent com en els darrers desplaçaments i durant el partit van haver-hi algunes coses positives que fan ser optimistes respecte a les opcions de permanència de l'equip. De fet, els primers deu minuts van estar igualats fins que poc després en una jugada per banda Oriol Codina va rematar al fons de la porteria de Santi. El capità del Vilanova repetiria abans de la mitja hora fent el 2 a 0. A cinc minuts pel descans va arribar l'acció clau del partit. Una pilota rebutjada per un defensa contrari va caure als peus de Luis Gómez i aquest va marcar posant el 2 a 1 però l'àrbitre el va anul·lar de forma incomprensible assenyalant fora de joc. Del possible 2 a 1 es va passar pràcticament a la següent acció al 3 a 0 just abans del descans, amb un gol de Noufal que va marcar a plaer aprofitant una centrada al segon pal.

El 3 a 0 va deixar molt tocat al Prat B que pocs minuts després d'iniciar-se la segona meitat va veure com Billy feia el 4 a 0 que deixava el partit vist per sentència. Contràriament a altres partits, els de Pau Casassa no es van rendir i van ser capaços de seguir competint i gràcies a això va arribar el 4 a 1 en un excel·lent xut de falta d'Óscar Grela. Un nou gol del davanter que des de que ha arribat al Prat B està veient porteria amb facilitat. Després d'aquesta derrota, els potablava han tornat a caure en posicions de descens però amb el mateixos punts que el cinquè per la cua, el Gornal. El calendari no donarà treva als de Casassa que aquest dissabte (17:30h) rebran a casa al segon classificat, l'Atlètic Sant Just. Els de Sant Just Desvern es troben a només tres punts del Vilanova i són l'altre equip que lluitarà per l'ascens a Lliga Èlit. En el partit de la primera volta, els pratencs van caure per la mínima al camp del Sant Just (2-1).